Blücher

Blücher

mandag 1. august 2011

Team Blücher deltok sterkt på ASKR i år også!

Søndag.

Klok av skade (fra i fjor *red anm) ankom Team Blücher registreringen tidligere denne gangen.


Lastingen av Blücher gikk mye bedre enn antatt (vi sank ikke *red anm).
Padleturen fra Rækøya til Valsnes, hvor vi camper til mandag, er ca 2-3 km. I fjor gikk det med nesten en hel liter vann på hver av oss på den korte turen, men i år var det skremmende lett. Burde vel være det etter noen små, men utrolig viktige, tips vi fikk angående padleteknikken.

Landingen på Valsnes er den dårligste på hele Long Ramble. Stranden er full av kvasse steiner, men heldigvis var det noen som hadde med bærestropper. En ASKR lastet Blücher må bæres av minimum fire velvoksne karer... I år la vi heldigvis ikke igjen så mye Gelcoat på Valsnes.


Blücher ligger stolt midt i bildet med startnummer 21

Tradisjon tro (kan man si det andre året?) gikk teltet kjapt opp, og vi fokuserte på sosialisering og hilsing på kjente fra i fjor. Det var kjempeflott å se så mange kjente fjes fra året før. Uten flere av disse hadde opplevelsen ikke blitt den samme.


Mandag padles den lengste distansen på Long Ramble. Den ligger på ca 40 km, litt avhengig av hvordan været dikterer rutevalget. Men vi gledet oss allerede til å komme til Gaukværøy, den første av flere utrolig fine camper på Long Ramble.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar