Blücher

Blücher

tirsdag 9. august 2011

ASKR 2011 - Fredag og Lørdag

Fredag er det marathon og race, vår opprinnelige plan var å padle K2 race, men crewet manglet folk i følgebåtene - så vi valgte å hjelpe til som sikkerhetsbesetning denne gangen. Neste år sendes ballen videre til noen andre.

Fredagskveld var det bankett. Johannes serverte foliestekt fisk. En nydelig middag i godt selskap.
Etter middagen hadde vi et minutt stillhet for ofrene 22. juli. Deretter var det prisutdeling på "the foreign language". Karl-Einar skuffet ikke i år heller, og vi er alle enig. WetCard is a good word.

Oluf fikk et flott bilde i sekstiårsgave, og i retur hyllet han crewet med Arctic Gjengen, men denne gangen med noen ekstra værs i "the foreign language" for å inkludere våre utenlandske medpadlere. Det er mulig amerikanerne ikke var så stødige i "the foreign language"...

Litt senere var det live musikk og dans.

Fredagen ble utrolig morsom, men også litt vemodig. Mange reiser allerede tidlig på lørdags morgen, og noen deltagere reiser gjerne tidligere også.

Vi i Team Blücher hadde egentlig tenkt å ta båten inn til Skjellfjord, men været var bra - så tidlig på ettermiddagen lastet vi igjen opp Blücher og forlot Skipnes på samme måte som vi kom. Padlende.


Turen fra Skjellfjord til Skipnes var ca 10 km. Den ble for det meste padlet i stillhet. Vi nøt været, naturen og tankene gikk til uka som hadde gått. 

Man skal ikke love noe man ikke kan holde, men Team Blücher har som visjon å stille i singelkajakk til neste år. Nå skal det sies at vi hadde samme visjon i fjor også.... Så målsettingen er å delta, selv om det blir i doblingen, men visjonen vår er å padle singel.

Noen ASKR øyeblikk til slutt:

Team Blücher stresser ikke (før vi finner ut at vi har forsovet oss *red anm)

Team Blücher gir ikke opp

Åsand er et magisk sted

Her bor den onde trollmannen Eliaspadlux Arctixuz Blücherius

Tviler for at denne har luftmadrass...


Vi har lyst til å stille til neste år også. Vi lover ingen ting. Men vi er allikevel stor i kjeften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar