Blücher

Blücher

tirsdag 2. august 2011

ASKR 2011 - Mandag

Mandag padles den lengste distansen på Long Ramble. Den er rundt 40 km avhengig av været.
Vi våknet til duskregn og vind, men ble oppmuntret av gode værmeldinger. Team Blücher startet dagen i kjent stil med nykokt kaffe fra termoskopp i kajakken. Termoskoppen altså - ikke kokingen... De ble kokt mye ombord, men ikke kaffe.

Teknikktipsene fra i fjor, og de påfølgende tusenvis av åreslag, så ut til å ha gitt resultat. Vi lå i tet fra start og sørget, igjen klok av skade, for å holde oss langt fremme i feltet hele uka.

Klokken 1200 samlet vi feltet og hadde ett minutts stillhet for ofrene 22. juli.

Lunsjen ble unnagjort i hu og hast, da været ikke var blitt bedre. Team Blücher har for så vidt en høne å plukke med Yr.no når det gjelder definisjon av null millimeter nedbør...

Når det regner er det bedre å sitte i kajakken å padle enn å være på land. Long Ramble var hurtig på vannet igjen og vi padlet oss raskt varme. Siste kryssingen ut til Gaukværøya var nydelig. Helt utrolig hvordan skyene danner seg rundt fjelltoppene ute i Vesterålen. Hele teamet var mye sprekere på denne siste etappen enn i fjor, hvor forre hovedmaskin bare satt og vætet åren sisten par km. Synet av den nydelige sandstranden hvor vi lander på Gaukværøya blir ekstra flott når en er litt sliten.


Ut på ettermiddagen ga regnet seg endelig, og bålkosen kunne starte. I år igjen motiverte vi våre medpadlere med en liten sang om noen som har det mye værre enn et tredve slitne og våte padlere, med The Sick Note.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar